MILANO EXLOO

MILANO EXLOO Pizzeria - Steakhouse

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milano Exloo. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:03 Lekker eten, ruime porties en binnen 50 min bezorgd. Wij gaan hier zeker nog eens weer bestellen
21 jun 2022 om 22:22 Precies op tijd bezorgd. Ik heb het niet gegeten maar mijn moeder een halve wereld van mij vandaan, heeft aan mij verteld er super van genoten te hebben. Super service zelfs vanuit buiten Europa te bestellen en te verassen.
19 jun 2022 om 20:17 We bestellen er vaker en elke keer is het goed! De bezorg tijd is meestal tussen de 30 en 50 minuten. Wij lusten niet alles en hebben vaak aanpassingen op ons eten en dit altijd ook goed door gegeven. Echt super restaurant!
18 jun 2022 om 22:10 Prima....zoals altijd.
17 jun 2022 om 21:20 Prima allemaal
10 jun 2022 om 10:50 Precies op tijd en het smaakte goed!
6 jun 2022 om 16:56 Derde keer op rij veel te laat geleverd (+1 uur)
5 jun 2022 om 22:56 Meer dan twee uur moeten wachten op het eten ook niet echt lekker eerste keer hier besteld ook gelijk de laatste keer
5 jun 2022 om 20:46 Om 6 uur pizza besteld. Om 8 uur toch maar eens gaan kijken of ze wel open waren. Telefonisch onbereikbaar… Andere mensen kwamen na ons binnen en om half 8 besteld.. die wel klaar.. kwamen we thuis zat er ook nog een verkeerde Pizza bij! DRAMA!!!
31 mei 2022 om 11:50 Het ontvangen van het eten was ronduit slecht, 2 uur moeten wachten en de kwaliteit wat normaal heel goed was nu gewoon slecht, verbrande kip schok ik het meest van, pasta was wel prima.
29 mei 2022 om 20:32 Pizza niet gesneden wel aangegeven. En geen telefoon opnemen, En een vaste tijd aangeven en dan nog voor elkaar krijgen dat het later word bezorgt vee later. Hele slechte service
29 mei 2022 om 20:22 Bestelling gevraagd voor een bepaalde tijd, de bevestiging gaf 20 minuten later aan. Wel keurig op die tijd bezorgd, maar er miste een pizza. Die werd netjes nageleverd, alleen hadden 10 mensen hun eten al op en zat nummer 11 alleen te eten....